Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli deklaroi sot në Prishtinë që Shipëria duhet të jëtë prezente në dialogun e Prishtinës me Beogradin

“Kam kërkuar që Shqipëria të mos jetë duarkryq në këtë proces por të jetë pjesë përbërëse e synimit tonë. Synimi ynë është dialogu me Serbinë. Shqipëria të jetë aty. Nëse mundet BE të jenë prezent dhe SHBA pse jo Shqipëria?!”, ka thënë Pacolli para medias.

LEAVE A REPLY