Saturday, July 20, 2019

Zbardhet marrëveshja Basha-Idrizi, qeverisje pa krimin dhe zgjidhje të çështjes çame

366
0

Partia Demokratike dhe Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet janë angazhuar së bashku për një qeverisje të çliruar nga krimi.

Ne marreveshjen prej 6 pikash te firmosur mes dy kryetareve te partive, Lulzim Basha dhe Shpëtim Idrizi, mbizotëron vullneti për të larguar qeverinë qe bashkëpunon me krimin, për të krijuar kushtet për zgjedhje të lira e të ndershme dhe më pas për qeverisje në interes të qytetarëve.

Një pikë e rëndësishme është dhe angazhimi i dy partive për zgjidhjen e çështjes së shqiptarëve të Çamërisë ne te gjitha dimensionet e saj.

LEAVE A REPLY