Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka uruar të gjithë fëmijët që nisin shkollën sot për herë të parë.

Ajo ka bërë një urim të veçantë për ata fëmijë që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës.

Mesazhi i kryetares së LSI, Monika Kryemadhi:

Uroj me zemër suksese për të gjithë fëmijët që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës!

Fillon sot për ju një rrugë e re në përballjen me jetën, me mësime, por dhe shumë sfida e mundime, udhërrëfyes e bashkudhëtarë do të keni mësuesit, që do ju japin dorën dhe dijen për të kaluar vështirësitë përpara.

Uroj gjithashtu suksese për të gjithë nxënësit në këtë vit të ri shkollor!  

LEAVE A REPLY