Monday, June 24, 2019

Shkollat hapin sot dyert për 480 mijë nxënës të sistemit parauniversitar

341
0

480 mijë nxënës të sistemit parauniversitar nisin sot vitin e ri shkollor. Janë 32 mijë fëmijë të klasave të para që sot do të dëgjojnë për herë të parë zilen e shkollës.

Në kryeqytet policia e rendit, ajo rrugore dhe policia bashkiake kanë marrë të gjitha masat për të garantuar sigurinë dhe qarkullimin rrugor.

Nga përvoja e viteve të kaluara pritet të ketë trafik të ngarkuar në oraret e mëngjesit dhe pasdites.

Bashkia e Tiranës vendosi të rikthejë vendimin për ndalimin e qarkullimit të automjeteve si furgona për dy orë gjatë mëngjesit dhe gjatë pasdites për të shmangur trafikun.

 

LEAVE A REPLY