Presidenti Meta: Në krah të Trump, të çrrënjoset droga dhe të mbrojmë fëmijët

0
836

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka shprehur angazhimin për të mbrojtur të rinjtë nga përdorimi i drogës. Kreu i Shtetit, i është bashkuar dhe ka përshëndetur iniciativën e presidentit të SHBA-së, Donald Trump, i cili ka deklaruar se duhet angazhim për të luftuar përdorimin e drogës.

Postimi në Twitter i Presidentit Ilir Meta

Ilir Meta@ilirmetazyrtar

Pleased 2 attend the Summit called by . @realDonaldTrump. Full support for his initiative to effectively address the . Committed 4 closely coop. & 2 uproot drugs & protect youths & childrens from it. 🇦🇱🇺🇸

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here