Monday, April 15, 2024
Home Aktualitet Gjyqtari Ahmet Jangulli me 3 tetor në vetting

Gjyqtari Ahmet Jangulli me 3 tetor në vetting

0
697

Ahmet Jangulli, gjyqtar në Gjykatën Administrative Shkodër dhe anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë do të dalë me 3 tetor para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Seanca do të zhvillohet në orën 09:30 të paradites.

Trupi gjykues përbëhet nga Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu dhe Valbona Sanxhaktari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here