Ambasadori i BE: Të shpejtohet reforma në administratën publike

0
564

Ambasadori I BE në Shqipëri Luigi Soreca ka bërë thirrje për shpejrimin e reformave në administratën publike në mënyrë që Shqipëria të sigurojë një rrugë të qëndrueshme drejt Bashkimit Europian.

Ambasadori Soreca takoi sot zv.kryeministren Senida Mesi ku një theks I vecantë I’u iniciativave konkrete për mbështetjen e barazosë gjinore në mjedisin e punës por edhe në jetën e përditshme.

Ja çfarë shkruan Ambasadori Soreca pas takimit me zv.kryeministren Mesi.

“Shpejtimi i Reformës në Administratën Publike është thelbësor për Shqipërinë për të siguruar një rrugë të qëndrueshme drejt anëtarësimit në BE.

Me zv.kryeministren Senida Mesi ne gjithashtu diskutuam iniciativa konkrete për të mbështetur më tej barazinë gjinore në jetën e përditshme dhe në mjedisin e punës”.

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here