Koordinatori amerikan kundër terrorizmit, Nathan Sales, viziton Shqipërinë dhe Kosovën

0
544

Ambasadori amerikan dhe koordinatori kundër terrorizmit, Nathan A. Sales do të bëjë një vizitë në Ballkan nga 14 deri më 20 tetor.

Në kuadër të këtij turi, ajo do të qëndrojë në Kosovë, njofton Departamenti Amerikan i Shtetit.

Pos Kosovës, Sales, do ta vizitojë edhe Shqipërinë dhe Bosnjë dhe Hercegovinën.

Ai do të zhvillojë diskutime bilaterale me homologët e tij në fushën e bashkëpunimit kundër terrorizmit, ndjekjen e terroristëve dhe sigurinë kufitare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here