Në Laç , buzë rrugës nacionale , është ndezur një zjarr rreth 50-60 metra larg një pike karburanti.

Zjarri ishte i madh dhe kishte përfshi drunjtë dhe mbeturinat që gjendeshin aty.

Zjarri rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit, që do të mund të sillte një tragjedi të madhe.

© SYRI.net

LEAVE A REPLY