Thursday, April 18, 2024
Home Politikë Rama: Shpifja po u tregohet shqiptarëve nga humbësit politikë

Rama: Shpifja po u tregohet shqiptarëve nga humbësit politikë

0
697

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish për paketën e propozuar antishpifje. Në një status në twitter, kreu i ekzekutivit thotë se shpifjet po u mësohen shqiptarëve nga humbësit politik.

Rama: Imagjinoni për një moment sikur fëmijëve t’u mësonim se shpifjet, sharjet, hiletë e gënjeshtrat, janë mjete jo vetëm të lejueshme, po edhe të nevojshme për të mundur një kundërshtar! Sot këto mjete po u tregtohen përditë shqiptarëve nga humbësit politikë dhe kazanët mediatikë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here