Mario Segale, burri sipas të cilit mori emrin edhe heroi i lojës “Super Mario”, raportohet se ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare.

Siç raporton “BBC”,  ai ishte një italo-amerikan dhe veprimtari e tij ishte e suksesshme  në fushën pronave në Uashington.  Rreth vitit 1980, Segale dhe me qira një depo për kompaninë japoneze “Nintendo”në Amerikës, që vendosi ta quajë yllin e lojës së saj njëjtë si ai

LEAVE A REPLY