Thursday, February 29, 2024
Home Aktualitet “Don’t f*ck with them” statusi i kopjuar i ministres Kumbaro që ka...

“Don’t f*ck with them” statusi i kopjuar i ministres Kumbaro që ka revoltuar internetin

0
945

Mënyra si ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro prezantoi iniciativën e quajtur “Lëvizja Kombëtare për Lexim” me qëllim nxitjen e leximit tek çdo moshë ka ngjallur mjaft debat në rrjetet sociale.

Postimi është në anglisht: We need to make books cool again. If you go home with somebody and they don’t have books, don’t fuck them. Don’t let them explore you until they’ve explored the secret universes of books.

dhe në shqip përkthehet “Ne duhet të kemi sërish libra të mirë. Nëse shkon në shtëpinë e dikujt që s’ka libra, mos u q* me të. Mos e lejo atë të të eksplorojë ty para se të eksplorojë universet sekrete të librit”

Ka patur komente të shumta  ku kritikohet zonja Kumbaro se kjo nuk është gjuha e një ministre e për më tepër kulture duhet të përdorë.

Jo vetëm kaq është zbuluar se kjo shprehje është kopjuar nga një status i një regjisori amerikan filmash John Waters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here