Saturday, September 30, 2023
Home Aktualitet Kërkesa e Prokurorisë: Duam 197 punonjës të rinj

Kërkesa e Prokurorisë: Duam 197 punonjës të rinj

0
518

Në Komisionin e Ligjeve ka ardhur një kërkesë nga Prokuroria e Përgjithshme, ku kërkohet nevoja për shtesë me 197 punonjës të rinj.

Sipas Prokurorisë kërkesa që ata kanë parashtruar është e bazuar në ligjin e ri të prokurorisë për shtimin e personelit.

Kërkesa u bë gjatë prezantimit të buxhetit për vitin 2019.

Ndërkohë, Bashkim Fino dhe Ulsi Manja kanë kundërshtuar kërkesën e prokurorisë.

Po ashtu është kërkuar nga Gjykata Kushtetuese një shtesë prej 10 mln leke te reja per rikonsteuksionin dhe disa paisje per biblioteken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here