Wednesday, October 4, 2023
Home Politikë “Platforma”/ Rama: Po mbillet fara e vetëdijes në administratë

“Platforma”/ Rama: Po mbillet fara e vetëdijes në administratë

0
483

Kryeministri Edi Rama pohoi se është rritur numri i qytetarëve të cilët adresojnë në platformë  shqetësimet e tyre. Teksa prezantoi rastet e zgjidhur, shefi i qeverisë theksoi se kjo ka ardhur si rezultat i presioneve nga ana e qeverisë.

“Na vjen shumë mirë po ashtu që në tërësinë e tyre, qytetarët shprehen të kënaqur me këtë ndërveprim, por janë të gatshme për të ardhur këtu dhe shprehur shqetësimin”, tha fillimisht Rama.

Një qytetar tregoi se ka gjetur zgjidhjen pas adresimit të problemit në platformën e bashkëqeverisjes: “Unë kam ndërtuar një shtëpi në tokën private në 1997, deklarimi është bërë dy herë në vitin 2000 dhe 2005. Tani skam çtë them më tepër, sepse problemi është i qartë. Dua të falënderoj edhe stafin e platformës, të cilët janë tepër korrekt në përcjelljen dhe zgjidhjen e problemeve.”, tha qytetari.

Rama deklaroi mes tjerash se ka filluar të mbillet fara e vetëdijes  në administratën shtetërore.

“13 të humbura që të mori 10 ditë për tu kryer, por më vjen mirë të informojë publikun që na ndjek vihet re një rritje e rasteve të zgjidhur dhe kjo lidhet me presionin e bashkëqeverisjes, por edhe me faktin se ka filluar të mbillet fara e vetëdijes. Ky presion sjell një përmirësim, sepse i jep qytetarit një fuqi tjetër”, shto Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here