Thursday, April 25, 2019

Soreca kërkon dialog politik: BE dhe Shqipëria janë më pranë se kurrë

97
0

Ambasadori i BE-së në vendin tonë, Luigi Soreca,  thotë se rruga e Shqipërisë drejt BE-së është shtruar dhe sipas tij BE dhe Shqipëria janë më pranë se kurrë.

Për ambasadorin e BE-së, është shumë e rëndësishme që Shqipëria të ruajë përqendrimin mbi reformat dhe prioritetet kyçe.

“Dialogu ndërpartiak është thelbësor dhe në interes të gjithë qytetarëve”, shkruan në “Twitter” Soreca.

LEAVE A REPLY