Pengesa për kurim jashtë vendit e Musa Baculit, psikologia shkodrane ndërhyn për pajisjen me pasaportë…

0
2315

Psikologia Antonjeta Pero nderhyn per pajisjen me pasaporte te 15- vjeçarit Musa Baculi!

Pero per Tv1 Channel tha se ka kontaktuar sekretaren e ministrise se brendshme! Prefekti i Shkodres ka bere pagesen per pasaporte te pershpejtuar!

Aktualisht psikologia sebashku me ekipin e Aleat ndodhen ne spital dhe po i marrin Musait shenjat e gishtave! Zgjidhet edhe ngerci per pasaporten e Musa Baculit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here