Wednesday, May 22, 2019

Lezha ndez dritat e festës

154
0

Ashtu siç është traditë, Bashkia e Lezhës ndezi dritat e zbukurimeve të festave të fundvitit. Dekori shumëngjyrësh i ka dhënë gjallëri qytetit, ku fëmijët janë ata që gëzojnë më së shumti.

Lezha ndezi dritat e festave të fundvitit. Sheshet dhe rrugët kryesore janë zbukuruar me drita e dekor shumëngjyrësh.

Pema e Vitit të Ri, është vendosur në qendër të qytetit.

Ndërsa ceremonia e ndezjes simbolike të dritave bëri bashkë qytetarë të shumtë.

Ndërsa ka uruar festat, kryebashkiaku Fran Frrokaj, tha se Lezha këtë vit do të jetë një qënder e madhe festimesh.

Ndryshe nga vitet e tjera, ndezja e dritave festive në Lezhë është shoqëruar edhe me aktivitet kulturore, që është sjellë nga fëmijët e shkollave të qytetit.

LEAVE A REPLY