Monday, February 24, 2020

Protesta për tarifat, fillojnë dorëheqjet nga këshilli studentor në universitetin e Shkodres

536
0
Nga këshilli studentor i Universitetit te Shkodres kanë nisur dorëheqjet. Melisa Braci, studente e Juridikut ka dorëzuar dorëheqjen e saj si anëtare e Këshillit studentor.
Shkoder Studentja

Në letrën e saj të dorëheqjes ajo shkruan se “shkelja e integritetit tim profesional, pabarazia në mjete paszgjedhore, debatet aspak konstruktive me anëtarët e tjerë dhe dëshira për të mos e kthyer këtë institucion në një kalë Troje të aspiratave personale, përbëjnë sot motivet e kërkesës sime”.

LEAVE A REPLY