Mijëra studentë vërshojnë drejt Tiranë në protestë kundër tarifave të vendosura nga qeveria e drejtuar nga Edi Rama.

Nga Universiteti Bujqësor, nga Durrësi, e nga rrethe të tjera, ata janë nisur për tu bashkuar me studentët e tjerë.

Prej dy ditësh studentët kërkojnë heqjen e tarifës për çdo provim dhe kërkesa të tjera.

LEAVE A REPLY