Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Edmond Panariti ka reaguar në lidhje me skandalin e firmës së ndërtimit që ka marrë projektin e Unazës së Re.

Panariti ka shkruar se 18 milion euro të shqiptarëve do të shkonin në një llogari të paditur, teksa ka përgëzuar të gjithë banorët e Astirit që zbuluan këtë megavjedhje.

POSTIMI:

Done well, (Me të lumte) o Dunwell Haberman! Plot 18 milionë euro me një dore të vetme në një konto “incognito” pa fytyrë dhe emër në Delaware. Konto e hapur vetëm para pak muajsh dhe e zbrazët, por që do mbushej me paratë e shqiptarëve të varfër të shtypur me taksa, tatime, TVSH dhe tarifa? Mirënjohje banorëve të Astirit që zbuluan petët e kësaj “Mega vjedhjeje”.

LEAVE A REPLY