Sunday, May 19, 2019

Aktorja Ema Andrea mbështet studentët: Kjo nuk është më rinia e Instagramit

141
0

Në mbështetje të studentëve është edhe aktorja Ema Andrea. Në një intervistë për Ora Neës nga protesta, aktorja tha se më në fund rinia nuk është më ajo e instagramit.

Ema Andrea: Kam ardhur sepse më në fund nuk është më rinia e Instagramit që e kemi gjykuar dhe paragjykuar, por është një rini me aksione të vërteta. Kam ardhur ti mbështet dhe ti shikoj.

Nuk dua të marr protagonnisten, por nëse fjala ime shërben do të doja që kjo rini të vazhdojë kështu dhe kjo protestë të dilte me përfundime konkrete në mënyrë që arsimi të krijojë individë edhe jo konkurrsin kush është më i miri për të mbërritur diku.

Uroj që ata tia dalin të bëjnë ndryshimin në mënyrë qytetare. Uroj që të jetë fillim i mbarë për një demokaci të vërtetë.

Unë uroj që kërkesat e tyre të bëhen edhe më thelbësore sesa ato bazike që kanë.

LEAVE A REPLY