Sunday, May 19, 2019

Basha: Qeveria kërkon të përçajë studentët, çelsi i fitores është bashkimi

115
0

Kreu i PD, Lulizm Basha shprehu mbështetjen e studentëve protestues, por tha se Rama dhe Lindita Nikolla po mundohen që t’i përcajnë studentët.

Basha: Edi Rama dhe Lindita Nikolla po mundohen ti përçajnë, ti helmojnë, por e kanë të pamundur. Projekti i tyre për t’i mbajtur studentët në injorancë oër të vazhduar vjedhjeb dhe mashtrimin kanë vazhduar, prandaj studentët vazhdojnë të jënë aty. Nuk janë vetëm për çështjen e tarifave, nuk janë vetëm për çështjen e bordeve të universiteteve. Ata ja kanë thënë shqiptarëve, çdo njeriu që sistemi ka degjeneruar dhe është i kalbur. Nuk punon për arsimin e studentëve, por punon për pasurimin e qeveritarëve. Kjo është arsye që bordet i kontrollon qeveria. Paratë që duhet të shkojnë të financojnë arsimin e lartë shkoj për të financuar skema të tilla krruptive. Paratë që duhet të shkonin për qytetarët shkojnë për Edi Ramën.

LEAVE A REPLY