Thursday, December 12, 2019

Fëmija bërtet në aeroplan,shikoni se si asistenti improvizon

471
0

 Një vajzë e vogël filloi të qante në një aeroplan në pistë dhe sinjalizuesi i American Airlines filloi të improvizonte një balet në pistë për ti tërhequr vëmendjen asaj.

E vogla, me sa duket, si dhe pasagjerët e tjerë, e kanë vlerësuar shumë shfaqjen e papritur.

Emri i tij është Jahmaul Allen dhe ai punon si sinjalizues, domethënë ai drejton avionët me lëvizjet e tij në rrugën e duhur dhe i tha që shpesh të thyejnë rutinën e punës duke bërë disa lëvizje kërcimi.

Imazhet e baletit të tij janë bërë virale në rrjetet sociale.

LEAVE A REPLY