Monday, June 17, 2019

Humb jetën punonjësi i OST-së në Mirditë, po riparonte defektet nga moti i keq

227
0

Një punonjës i OST-së humbi jetën në Mirditë mbrëmjen e 10 janarit teksa po riparonte defektin e shkaktuar nga moti i keq.

Ai ishte pjesë e një ekipi pune që po riparonte defektet e shkaktuara nga moti i keq.

Situata në qarkun e Lezhës ka filluar të përmirësohet relativisht pasi reshjet janë ndërprerë , por vijojnë temperaturat e ulëta.

Ndërkohë është e bllokuar Qafa e Kashnjetit nga akulli dhe nuk bëhet mësim në fshatrat Kalivac e Ungrej.

Në Mirditë shkollat janë të mbyllura. Rruga e Kombit funksionon relativisht mire  ka raste te bllokimit per shkak te prezences se akullit.

LEAVE A REPLY