Monday, June 17, 2019

Presidenti Meta i përgjigjet Ramës në anglisht: No more fake state

166
0

Ilir Meta i përgjigjet Ramës: Presidenti në krye të punës. Për Presidentin e para është Kushtetuta dhe sundimi i ligjit. NO MORE FAKE STATE.
Shqipëria e para!

LEAVE A REPLY