Zyrtare: Basketbollisti Pavle Cvetinoviç është lojtari më i ri i Vllaznisë në basketboll për meshkuj.

Cvetinoviç është një basketbollist 22-vjeçar dhe vjen nga Serbia. Është një basketbollist i gjatë, 2.15 cm. Kësisoj shkon në 5 numri i lojtarëve të huaj të afruar pranë Vllaznisë me presidencën e re: Malik Carter, Javis Howard, Christian Bradford, Leo John Svete dhe Pavle Cvetinoviç.

LEAVE A REPLY