Saturday, August 24, 2019
pontedera (pi) 04 luglio 2006 protesta tassisti foto franco silvi

Shqiptari i arratisur ndiqet nga karabinierët me taksi në mes të qytetit

186
0

Një i ri shqiptar që ishte arratisur nga arresti shtëpiak në Ciampino (Romë), u arrestua nga policia në Bolzano.

Shqiptari ndodhej në stacionin hekurudhor dhe po priste një biletë, kur u pikas me një kapuç në kokë dhe me qëndrim të dyshimtë.

Agjentët vunë re të riun dyshues dhe i kërkuar dokumentet e identitetit.

Njeriu nuk rezistoi, por sapo policët kontrolluan bazën e të dhënave të Ministrisë së Brendshme, ai iku.

Dy oficerë policie po e ndiqnin në këmbë drejt qendrës së qytetit. Një nga policët, duke vërejtur ardhjen e një taksie duke i thënë shoferit ta ndiqte shqiptarin e arratisur fshehurazi. Shqiptari u prangos pas disa minutash ndjekje.

Gjykata e Apelit e Bolonjës, e cila kishte konfirmuar masën e arrestit shtëpiak, ia ndryshoi atë duke e çuar prapa hekurave.

Shqiptari ishte ndaluar nga policia për shitje të lëndëve narkotike.

LEAVE A REPLY