Drejtoria e Pergjithshme Detare njoftoi lundertaret dhe pronaret e mjeteve detare ne portet e vendit dhe hapesiren detare, qe diten e hene 11 shkurt 2019, bregdeti yne do te perfshihet nga erera me shpejtesi deri 60 km/h nga drejtimi Jug-JugPerendim forca detit 7 shkalla Boufort ne det te hapur.

Te gjithe subjektet qe ushtrojne veprimtari ne fushen e detarise duhet te marrin masa per sigurimin e mjeteve ne porte dhe te rritet shkalla e gatishmerise.

© SYRI.net

LEAVE A REPLY