Saturday, August 24, 2019

Ministri Lleshaj: Shkodra nuk mund të bashkëjetojë me krimin, ta largojmë me çdo çmim…

181
0

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj tha nga Shkodra se krimi në këtë vend duhet të dëbohet me çdo çmim.

Sandër Lleshaj: Shkodra është një vend i kulturës, i cili nuk bashkëjeton dhe nuk mund të bashkëjetojë me krimin. Krimi duhet të dëbohet nga Shkodra me çdo çmim, me çdo sakrificë dhe përpjekje.

Ju garantoj të gjithëve se angazhimi i ministrisë së Brendshme, i imi personal, i policisë së shtetit do të jetë maksimal. Për të bërë atë që duhet të kemi të qartë, ku shkolla të jetë një vend ku mbizotëron qetësia, kultura dhe ato tipare që e kanë karakterizuar këtë qytet emblemë të Shqipërisë.

LEAVE A REPLY