Wednesday, December 11, 2019

Gjykata lë në burg 14 nga të arrestuarit në protestë, lirohen 5 prej tyre

129
0

Gjykata e Tiranës ka dhënë masën e sigurisë për 19 të arrestuarit gjatë protestës së opozitës. Gjykata ka vendosure ‘Arrest në burg’ për 14 nga të arrestuarit, ndërsa  ka liruar 5 prej tyre.

Gjykata ka vendosur masën ‘Arrest shtëpie’ për 4 nga të arrestuarit dhe ‘Detyrim paraqitje’ për një tjetër.

LEAVE A REPLY