Sot eshte dite historike per treven e Malesise se Madhe, pertej kufirit, Mali i Zi, pasi votohet per te zgjedhur Keshillin dhe Kryetarin e Komunes se Tuzit.

Tuzit iu dha statusi i komunes pas 68 vitesh, me kerkesen e partive shqiptare tek autoritetet malazeze, ndaj sot eshte dite votimesh.

Grupi i xhirimit te Tv1 Channel me gazetar Bepin Kolvataj dhe operator Medin Guri kane transmetuar live atmosferen ne edicionin informativ te lajmeve, duke vleresuar nje proces zgjedhor te rregullt qe nga nisja dhe deri ne keto memonte, si dhe duke vleresuar pjesemarrjen e konsiderueshme te votuesve.

LEAVE A REPLY