Firma gjigande e makinave Mercedes-Benz ka sjellë prototipin me të ri të një makinë kamionçinë më 6 rrota.
E veçanta e këtij “përbindëshi të rrugës” është se ai do të këtë që të gjashta rrotat aktive.

Ndërkaq trupi automjetit do të jetë i ndërtuar tërësisht prej fibrave të karbonit të lehta të lyera me bojë të zezë dhe me theks të verdhë.

LEAVE A REPLY