Monday, May 20, 2019

Kryemadhi në Elbasan: Politika ka dalë nga shinat, nuk ekziston

81
0

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ishte në Elbasan me rastin e ditë së Verës, ndërsa ka folur edhe për krizën politike në vend. Kryemadhi u shpreh se sot politika në vend ka dalë nga shinat dhe nuk ekziston.

“Nëse sot do kishim Gjykata dhe një klasë politike të përgjegjshme sot do kishim çmime më të ulëta dhe më shumë vende pune. Politika nuk  ekziston dhe ka dalë nga shinat. Politika sot nuk eksiton dhe në këtë ditë të ringjalljes sic simbolizon kjo ditë të kemi dhe një ringjallje të politikës dhe vlerave”- tha Kryemadhi”- tha Kryemadhi.

LEAVE A REPLY