Presidenti Ilir Meta ndodhet sot në Azerbajxhan, për të marrë pjesë në Forumin e 7-të Global të Baku-së, me temë: “Një Politikë e Jashtme e Re”.

Gjatë qëndrimit në kryeqytetin e vendit, Baku, Presidenti është takuar me Ansi Agollin dhe Sabien Lilajn, dy futbollistët shqiptarë që luajnë në kampionatin e këtij vendi.

Kënaqësi e veçantë që vizitën në Baku të Azerbajxhanit ta nisja me një takim të ngrohtë me dy nga ambasadorët tanë më të mirë këtu, futbollistët e shquar Ansi Agolli dhe Sabien Lilaj”,- shkruan Presidenti Meta në një postim në Twitter.

Ilir Meta@ilirmetazyrtar

Kënaqësi e veçantë që vizitën në 🇦🇿 ta nisja me një takim të ngrohtë me dy nga tanë më të mirë këtu, futbollistët e shquar dhe .🇦🇱

See Ilir Meta’s other Tweets

LEAVE A REPLY