Facebook dëshiron që përdoruesit të komunikojnë përmes platformës kryesore, dhe gjithashtu që aplikacionet të mos funksionojnë në mënyrë të pavarur.

Jane Manchun Wong, një ekspert në zbulimin e lajmeve të aplikacioneve, ka botuar në llogarinë e tij në Twitter se si rrjetisocial ka filluar testimin e kësaj mundësi të re për përdoruesit, për të parë biseda dhe kontakte të tyre nga rrjetisocial, pa hapje tjetër.

Facebook po i sjell përsëri bisedat aplikacionit për t’u kthyer në mesazhet e integruara”, tha Wond pwrmes njw postimi.

Sidoqoftë, deri më tani kjo iniciativë po testohet në një grup të përzgjedhur njerëzish, prandaj ky seksion ka vetëm disa funksione të tij të disponueshme si dërgimi dhe pranimi i mesazheve, por pa qenë në gjendje të bëjë thirrje ose të dërgojë fotografi

LEAVE A REPLY