Ambasadori i OSBE Bern Borchartd pas nje takimi me studentet e universitetit te Shkodres “Luigj Gurakuqi” deklaroi se po nxit opoziten dhe qeverine per dialog.

“Po tentojme ne çdo forme qe te kete bisedime. Duam qe te gjithe faktoret politik te marrin pjese ne zgjedhje.

Eshte e pamundur per mua qe te shikoj te ardhmen se çfare mund te ndodh ne Shqiperi.

Te gjitha partite kane patur perfaqesues ne KQZ dhe i kane njohur zgjedhjet e vitit 2017.”

LEAVE A REPLY