Sezoni i mbjelljes së kanabisit po afron, dhe duket se Shqipëria do të përballet me një tjetër fushatë së korrje-shirjes.

Dhe për ta demonstruar këtë ka nisur farëzimi i parcelave anembanë Shqipërisë.

Për ta faktuar këtë ish-kryeministri Berisha ka publikuar edhe një foto nga një rrënjë kanabisi e sapmbjellë si edhe një parcelë me kanabis.

Sikundër raportohet parcela është në Nikël të Fushë-Krujës dhe nga foto duket se ‘çunat” kanë shtruar edhe rrjetin hidrik për të vaditur parcelën.

Ndërkohë që ish-kryeministri Berisha shkruan

‘Narkoshteti: nga droga, me drogën, per drogën. Në Nikel! Sb”

LEAVE A REPLY