Wing, një nga ndarjet e alfabetit, kompania me kryesinë e Google, bëhet operatori i parë i dronit i cili ka marrë miratimin nga qeveria amerikane si një linjë ajrore:

Kjo është një dritë e gjelbër e rëndësishme sepse i jep Wing autoritetin ligjore për të filluar furnizimet e konsumatorëve me dronë.

Wing ka marrë vërtetimin se Administrata Federale e Aviacionit dhe Departamenti i Transportit i japin një përparësi kompanive të vogla.

Wing tani ka në plan të fillojë furnizimet e konsumatorëve me produkte të vogla në dy komunitete të Virginias në pak muaj.

 

LEAVE A REPLY