Anetarja e Kryesise se LSI, Nora Malaj, e ftuar ne “Forum” te Tv1 Channel ka folur per programin elektoral i cili synon permiresimin e jeteses se qytetareve shqiptare.

Malaj: Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka bere te qarte te gjithe programin tone, qe quhet programi elektoral per zgjidhjen e problemit, per t’I dhene fund tranzicionit dhe per te krijuar karten e kontrates me qytetarin.

Ne 8 pikat e tij, prioritet do te jene: Ekonomia, taksa e sheshte, bujqesia dhe investimi dhe subvencionet qe do te jene me zero takes ne zhvillimin e saj, arsimi dhe paga te dysfishuara per kater vite, me menyren dhe mundesine e vendosjen e nje standarti per te rritur pagat e mesuesve, pedagogeve, per te krijuar nje mundesi me te mire per gruan dhe sidomos ate kryefamiljare dhe per te çliruar te gjithe paketen e nevojave qe kane shqiptaret ne drejtim te sherbimeve, paketen qe quhet kontrata sociale.

Keto do ta bejne qe neser çdo qytetar ta kete shume te thjeshte ta menaxhoje politiken e qeverise se ardhshme.

LEAVE A REPLY