Sunday, September 22, 2019

‘Ambient për falje në Rinas’, Forumi Mysliman letër drejtuesve të aeroportit

84
0

Forumi Mysliman shqiptar i kërkon drejtuesve të aeroportit një ambjent për falje.

Në një shkresë drejtuar përfaqësuesve të aeroportit forumi shpjegon se ka patur shumë kërkësa nga ushtarët e shumta që përdorin këtë aeroport për të shkuar në destinacionet e tyre dhe që kërkojnë të kenë mjedis ku të kryejnë ritin fetar.

Ja letra e plotë e forumit mysliman të Shqipërisë

Image

LEAVE A REPLY