Studentët kanë nisur protestën përpara Ministrisë së Arsimit me thirrje të fuqishme me megafon, duke kënduar:

Ju luftoni për karrige

Për studentët jeni armike!

Ju po vidhni vendin tuaj

Asnjë punë për 6 muaj!

Studentët kanë mbledhur letra shuk me të cilat “godasin’ ministrinë, të zhgënjyer që Pakti për Universitetin i premtuar nga kryeministri Edi Rama dhe qeveria nuk sollën asnjë ndryshim në jetën e tyre. Me pas kanë thyer xhamat e ministrisë së arsimit.

LEAVE A REPLY