Sunday, September 22, 2019
Audrey Glover, Head Ambassador of the OSCE/ODIHR, opens the Office for Democratic Institutions and Human Rights Election Observation Mission in Turkey for the Early Presidential and Parliamentary Elections of 2018, during a press conference at the Sheraton Hotel in Ankara, Turkey, on 24 May 2018. (Photo by Diego Cupolo/NurPhoto via Getty Images)

Ambasadorja e OSBE: S’kam marrë pjesë në ndonjë palë zgjedhje ku mungon opozita

80
0

Zyra e OSBE/ODIHR-it po mban një konferencë për median për hapjen zyrtare të misionit të vëzhgimit të zgjedhjeve vendore të 30 qershorit 2019 në Shqipëri.

Drejtuesja e misionit të OSBE/ODIHR-it për vëzhgimin e zgjedhjeve, ambasadorja Audrey Glover paraqiti rolin e misionit dhe aktivitetet e ardhshme.

“Ne nuk jemi policë dhe as politikanë, jemi profesionistë të zgjedhjeve. Nuk kam marrë pjesë kurrë në një palë zgjedhje ku opozita nuk ka marrë pjesë në zgjedhje”

LEAVE A REPLY