Sunday, September 22, 2019

Përfundon numërimi, Skënder Gjinushi zyrtarisht në krye të Akademisë së shkencave

78
0

Pas përfundimit të procesit të zgjedhjeve dhe numërimit të votave, Skënder Gjinushi, u shpall  sot zyrtarisht kreu i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.

Ai u zgjodh në krye të këtij institucioni me 35 vota pro dhe 6 kundër.

LEAVE A REPLY