Specialisti i i peshkimit Resim Suma i ftuar ne emisionin “Perspektive” te Tv1 Channel duke folur per problematikat e liqenit te Shkodres dhe te peshkimit ka akuzuar organizaten e menaxhimit te peshkimit qe nuk ka specialist te fushes ne organizate dhe nuk dijne te bejne punen e tyre sa i perket peshkimit ne liqenin e Shkodres.

Suma: Deri ne vitet 91 -92 jane zene 11 kuintal peshk, ndersa sot sipas statistikave 500-600 kuintal, duke patur parasysh qe atehere kane qene 100 peshkatare ndersa sot ka rreth 400 peshkatar. Peshku ne ramje, numri i peshkatarve ne rritje. Kjo eshte nje absurditet i madh.

Eshte nje organizate e menaxhimit te peshkimit, qe gjithçka mund te bejne, por menaxhimin nuk di ta beje. Kjo sepse nuk ka njerez specialist ne kete fushe. Kjo organizate ka nje kryetar, nje menaxher, ne te cilen duhet te behen zgjehdje çdo kater vjet, por ai kryetar qendron aty prej 10 vitesh dhe nuk dijne te bejne rolin e specialistit.

Liqeni I Shkodres nuk ka nje specialist peshkimi !

LEAVE A REPLY