Më shumë se 66% e shqiptarëve janë kundër shkarkimit të Presidentit Ilir Meta nga Partia Socialiste.

Anketa online e kryer nga emisioni Opinion në TV Klan tregon qartë se qytetarët nuk mbështesin nismën e PS dhe i japin të drejtë Presidentit Ilir Meta që anuloi zgjedhjet problematike të 30 qershori, duke shmangur një përplasje civile.

LEAVE A REPLY