Valdrin Pjetri interviste pas perfundimit te procesit te votimit per Tv1 Channel: Eshte mbyllur procesi i votimit ne te gjithe qarkun e Shkodres, dua te falenderoj te gjithe votuesit qe moren pjese ne votime, nga ana tjeter jam shume komod pasi nuk kemi pasur asnje incident dhe eshte hera e pare qe ndodh kjo ne bashkine e Shkodres.

Nuk jam interesuar shume per pjesemarrjen, por per fillimin e procesit te numerit te votave dhe ne fund te dale nje rezultat real.

Tashme jam kryetari I ardhshem I bashkise se Shkodres dhe jam shume I lumtur per kete. Kemi shume per te bere sapo te jem ne krye te kesaj detyre.

LEAVE A REPLY