Tuesday, November 12, 2019

Vetëm 3 muaj në detyrë, shkarkohet kreu i Përgjithshëm i Tatimeve

152
0

Vetëm 3 muaj pas marrjes së detyrës, shkarkohet Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro.

Duro u emërua në këtë post, 3 muaj më parë, më 27 mars duke zëvendësuar Vasilika Vjeron.

Burime për “BalkanWeb” thanë se performanca e ulët dhe mosrealizimi i objektivave kanë qenë ndër shkaqet e shkarkimit të tij nga Posti i Kreu të Përgjithshëm të Tatimeve.

LEAVE A REPLY