Zbardhet lista e plotë me emrat e juristëve të cilët kanë kandiduar pranë Këshillit të Lartë Gjyqësor për t’u bërë pjesë e Gjykatës së Lartë.

KLGJ-ja pritet që të bëjë renditjen e juristëve më të vlerësuar dhe më pas të emërojë emrat e parë në Gjykatën e Lartë.

Gara për kandidatë e Gjykatës së Lartë është çelur më 9 korrik 2019 dhe u mbyll ditën e djeshme, ndërsav vetëm sot u publikua lista.

Emrat e gjyqtarëve:

Sergjio Mazreku

Ndue Pjetra

Ergys Misha

Jetmira Rragami

Aldona Sulaj

Jordan Daci

Lindita Troja

Alma Loci

Hermina Albunesa

Rezarta Melo (Cenaj)

Agron Lamaj

Ervin Pupe

Theodhor Sollaku

Irena Nino (Vujoshi)

Vjosa Bodo Mujo

Shaqir Hasanaj

Kestrin Katro

Sokol Sadushaj

Ilir Panda

Ardita Buna Alsula

Anton Lleshaj

LEAVE A REPLY