Që të dy, nga Kolorado, u takuan rastësisht në një kurs trajnimi dhe që atëherë, falë pasionit të përbashkët për aktivitete në natyrë, ata kanë filluar të ngjiten nëpër malet.

Melanie Knecht është 29 vjeç dhe vuan nga copëtimi i palcës kurrizore, ky keqformim e ka detyruar atë të ece me karrocë që nga fëmijëria; Trevor Hahn, nga ana tjetër, është 42 vjeç dhe humbi shikimin për shkak të glaukomës. Së bashku ata filluan të ecnin në male, ajo në supet e Trevor. “Ne të dy kompletohemi,” tha Melanie.

“Ai ka këmbët, ndërsa unë kam sytë! Së bashku, ne jemi ekipi i ëndrrave”, shpjegoi ai. Të dy, të cilët ndajnë aventurat në llogarinë e tyre të Instagram, kanë njoftuar se sfida tjetër do të jetë ngjitja e një mali mbi 4 mijë metra të lartë.

Përgatitur nga Riccardo Annibali

Burimi: La Stampa

LEAVE A REPLY