Pas publikime te dokumenteve qe beri paraditen e sotme sekretari i pergjithshem i PD Gazmend Bardhi,  ka reaguar menjehere Valdrin Pjetri me ane te nje postimi ne ”Facebook”.

Pres me padurim vendimin e përfundimit të procesit të verifikimit të figurës nga ana e autoriteve zyrtare shqiptare dhe italiane. -shkruan Pjetri

JA POSTIMI I PLOTE

Unë të vërtetën time e deklarova para kandidimit si dhe para pak ditësh me dokumenta zyrtare.                                                                                                                        E vetmja e vërtetë është ajo që del nga zyrat e agjensive të zbatimit të ligjit dhe jo nga foltoret e PD.
Pres me padurim vendimin e përfundimit të procesit të verifikimit të figurës nga ana e autoriteve zyrtare shqiptare dhe italiane.

LEAVE A REPLY